kakvidastanem.bgИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене в специалности на университет
 
13:22 20.04.2024
 
Начало
 
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
 
 
 
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
 
 
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
Специалности на университет
 
Университет:Университет по хранителни технологии - Пловдив
 
37 специалности
 12
ИмеСтепенФормаПрофесии  
Хранително машиностроение
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочна
Храни, хранене и диететика  
Степени:БакалавърФорми:редовна, задочнаПрофесии:1
Хотелиерство и ресторантьорство
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочна
Хладилна и климатична техника  
Степени:МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:1
Химия и микробиология на храните  
Степени:БакалавърФорми:редовна, задочнаПрофесии:3
Туризъм  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:7
Топлотехника  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на ферментационните продукти - на френски език  
Степени:МагистърФорми:редовнаПрофесии:2
Технология на тютюна и тютюневите изделия  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на продуктите от месо, риба и яйца  
Степени:МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на млякото и месото  
Степени:БакалавърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на мляко и млечни продукти  
Степени:МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарски изделия  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на виното и пивото  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Техника за хранителната и биотехнологичната промишленост  
Степени:БакалавърФорми:редовна, задочнаПрофесии:3
Опаковки и опаковъчна техника в хранителната, вкусовата и биотехнологичната промишленост  
Степени:МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:1
Машиностроене и уредостроене  
Степени:МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:3
Машини и апарати за хранително-вкусовата промишленост
Степени:МагистърФорми:редовна, задочна
37 специалности
 12
 
 
© 2000-2020 ФБО. Всички права запазени.Общи условия