ИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене в специалности на университет
00:28 29.03.2024
Начало
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
Специалности на университет
Университет:
Университет по хранителни технологии - Пловдив
37
специалности
1
2
10 реда
15 реда
20 реда
25 реда
30 реда
Име
Степен
Форма
Професии
Компютърни системи и технологии
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
9
Туризъм
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
7
Биотехнология
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
4
Автоматика, информационна и управляваща техника
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
3
Техника за хранителната и биотехнологичната промишленост
Степени:
Бакалавър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
3
Химия и микробиология на храните
Степени:
Бакалавър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
3
Машиностроене и уредостроене
Степени:
Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
3
Индустриален мениджмънт
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Енергийна ефективност
Степени:
Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Топлотехника
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарски изделия
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Технология на виното и пивото
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Технология на тютюна и тютюневите изделия
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Технология на мляко и млечни продукти
Степени:
Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Технология на продуктите от месо, риба и яйца
Степени:
Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Технология на млякото и месото
Степени:
Бакалавър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Технология на ферментационните продукти - на френски език
Степени:
Магистър
Форми:
редовна
Професии:
2
Икономика на хранителната индустрия
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
1
Хладилна и климатична техника
Степени:
Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
1
Опаковки и опаковъчна техника в хранителната, вкусовата и биотехнологичната промишленост
Степени:
Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
1
Храни, хранене и диететика
Степени:
Бакалавър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
1
Консервиране и хладилна технология
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
1
Екологичен иженеринг в хранителната индустрия
Степени:
Бакалавър
Форми:
редовна, задочна
Корпоративен бизнес и предприемачество
Степени:
Магистър
Форми:
редовна, задочна
Бизнес информационни технологии
Степени:
Магистър
Форми:
редовна, задочна
Хотелиерство и ресторантьорство
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Икономика на туристическата индустрия
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Екология и опазване на околната среда в хранителната индустрия
Степени:
Магистър
Форми:
редовна, задочна
37
специалности
1
2
10 реда
15 реда
20 реда
25 реда
30 реда
© 2000-2020 ФБО. Всички права запазени.
Общи условия