kakvidastanem.bgИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене в специалности на университет
 
00:28 29.03.2024
 
Начало
 
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
 
 
 
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
 
 
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
Специалности на университет
 
Университет:Университет по хранителни технологии - Пловдив
 
37 специалности
 12
ИмеСтепенФормаПрофесии  
Компютърни системи и технологии  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:9
Туризъм  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:7
Биотехнология  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:4
Автоматика, информационна и управляваща техника  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:3
Техника за хранителната и биотехнологичната промишленост  
Степени:БакалавърФорми:редовна, задочнаПрофесии:3
Химия и микробиология на храните  
Степени:БакалавърФорми:редовна, задочнаПрофесии:3
Машиностроене и уредостроене  
Степени:МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:3
Индустриален мениджмънт  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Енергийна ефективност  
Степени:МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Топлотехника  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарски изделия  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на виното и пивото  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на тютюна и тютюневите изделия  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на мляко и млечни продукти  
Степени:МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на продуктите от месо, риба и яйца  
Степени:МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на млякото и месото  
Степени:БакалавърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на ферментационните продукти - на френски език  
Степени:МагистърФорми:редовнаПрофесии:2
Икономика на хранителната индустрия  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:1
Хладилна и климатична техника  
Степени:МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:1
Опаковки и опаковъчна техника в хранителната, вкусовата и биотехнологичната промишленост  
Степени:МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:1
Храни, хранене и диететика  
Степени:БакалавърФорми:редовна, задочнаПрофесии:1
Консервиране и хладилна технология  
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:1
Екологичен иженеринг в хранителната индустрия
Степени:БакалавърФорми:редовна, задочна
Корпоративен бизнес и предприемачество
Степени:МагистърФорми:редовна, задочна
Бизнес информационни технологии
Степени:МагистърФорми:редовна, задочна
Хотелиерство и ресторантьорство
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочна
Икономика на туристическата индустрия
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочна
Екология и опазване на околната среда в хранителната индустрия
Степени:МагистърФорми:редовна, задочна
37 специалности
 12
 
 
© 2000-2020 ФБО. Всички права запазени.Общи условия