kakvidastanem.bgИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене
 
15:39 23.04.2024
 
Начало
 
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
 
 
 
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
 
 
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
Новини
01.03.2011
 
Нов уебсайт www.zakarierata.com подпомага търсещите работа
вторник, 01 март 2011

Нов уебсайт www.zakarierata.com предлага онлайн подкрепа на хора, които искат да изберат подходяща работа. Освен като източник на информация за пазара на труда и полезни съвети, сайтът функционира и като интерактивно пространство с разнообразни упражнения за самооценка, както и с възможност за консултация с кариерен специалист

Търсещите работа могат да обменят опит помежду си чрез различните дискусионни форуми, да си оказват съдействие и да задават въпроси до Доктор Кариера. Порталът e модериран от екип от кариерни консултанти от всяка държава, които помагат на клиентите, търсещи работа. Регистираните потребители могат да използват сайта като свое лично пространство в интернет, където да публикуват свое CV, да създадат профил за представяне пред работодателите или свой кариерен блог.

Уебсайтът е създаден по международния проект WBS - Web Based Job Search Support, в който участва Фондация на бизнеса за образованието. Инициативата е с участието на партньори от 6 държави - Италия, Полша, Чехия, Испания, Словения и България, и се финансира от Европейската комисия в рамките на програма Образование и Култура.

Изпрати на приятел
 
 
© 2000-2020 ФБО. Всички права запазени.Общи условия