kakvidastanem.bgИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене
 
05:06 23.02.2019
 
Начало
 
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
 
 
 
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
 
 
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
За "Какви да станем"
 
www.KakviDaStanem.bg е сайт за младите хора, завърващи средно образование, за техните родители и преподаватели, както и за всички, които се интересуват от въпросите, свързани с избора и развитието на кариерата.

Сайтът стартира през февруари 2007 г. по инициатива на "Проект Пазар на труда" на Американската агенция за международно развитие, като част от "Националната програма за студентски стажове". Сайтът е създаден от www.JobTiger.bg и е част от Бизнес Групата JobTiger.

www.KakviDaStanem.bg се поддържа от Фондация на бизнеса за образованието (ФБО). ФБО е организация за осъществяване на общественополезна дейност, създадена от JobTiger, с цел да подпомага връзките между академичните институции и работодателите в България.

Ние работим за по-добра връзка между образователната система и пазара на труд у нас, за повече възможности на младите хора да направят информиран и мотивиран избор на кариера и да се реализират успешно. Нашата цел - гъвкав и ефективен пазар на труда в България, при който човешкият капитал се реализира успешно, отговаряйки на нуждите на икономиката. Ние помагаме на младите хора да се развиват и да бъдат конкурентoспособни, като им предоставяме актуална, точна и полезна информация и безплатни, модерни и надеждни услуги, свързани с избора на професия, възможностите за продължаване на образованието, кандидатстването за стаж/ работа, както и с различни инициативи за кариерно развитие.

Целите на сайта са:
  • да дава насоки за професионална ориентация и да оказва помощ чрез осигуряване на информация при вземането на решение за продължаващо обучение след завършване на средно образование;
  • да предоставя актуална и пълна информация при избор на висше учебно заведение;
  • да представя оценка на инвестицията в професионална квалификация и потенциалната и възвращаемост;
  • да доставя текущи новини и информация в областта на образованието и пазара на труда.
Ще се радваме да чуем Вашите идеи, мнения и препоръки и да отговорим на въпросите Ви на kakvidastanem@jobtiger.bg
  
"Фондация на бизнеса за образованието"
  
Адрес:ул. Шипка 3
 1504 София
 България
  
Телефон:(+359 2) 944 43 49; 49 18 027; 49 18 028
  
Факс:(+359 2) 49 18 029
  
e-mail:kakvidastanem@jobtiger.bg
  
Портал:www.fbo.bg
  
  
 
 
 
© 2000-2010 ФБО. Всички права запазени.Общи условия