kakvidastanem.bgИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене в специалности за професия
 
11:05 09.12.2022
 
Начало
 
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
 
 
 
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
 
 
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
Специалности за професия
 
Професия:Технолог
 
25 специалности
 123
ИмеСтепенФормаПрофесииУниверситет  
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати   
Университет:Университет по хранителни технологии - Пловдив
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката   
Университет:Университет по хранителни технологии - Пловдив
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарски изделия   
Университет:Университет по хранителни технологии - Пловдив
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на виното и пивото   
Университет:Университет по хранителни технологии - Пловдив
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на тютюна и тютюневите изделия   
Университет:Университет по хранителни технологии - Пловдив
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на мляко и млечни продукти   
Университет:Университет по хранителни технологии - Пловдив
Степени:МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Технология на продуктите от месо, риба и яйца   
Университет:Университет по хранителни технологии - Пловдив
Степени:МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:2
Транспортна техника и технологии   
Университет:Технически университет - Варна
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:5
Текстилна техника и технологии   
Университет:Технически университет - София
Степени:Бакалавър, МагистърФорми:редовна, задочнаПрофесии:3
Технология на ферментационните продукти - на френски език   
Университет:Университет по хранителни технологии - Пловдив
Степени:МагистърФорми:редовнаПрофесии:2
25 специалности
 123
 
 
© 2000-2020 ФБО. Всички права запазени.Общи условия