kakvidastanem.bgИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене
 
04:52 23.02.2019
 
Начало
 
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
 
 
 
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
 
 
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
Новини
05.11.2010
 
САЙТ ЩЕ ПРЕДОСТАВЯ ОНЛАЙН ПОДКРЕПА ЗА ТЪРСЕЩИ РАБОТА
петък, 05 ноември 2010
 
Интерактивен уебсайт в помощ на търсещите работа ще бъде създаден по международния проект WBS, в който участва Фондация на бизнеса за образованието. Инициативата – Web Based Job Search Support е с участието на партньори от 6 държави - Италия, Полша, Чехия, Испания, Словения и България – и се финансира от Европейската комисия в рамките на програма Образование и Култура.
 
Уебсайтът ще стартирадо края на годината с национални версии на различните езици, като българския www.zakarierata.com и има за цел да предложи онлайн съдействие на хора, които търсят работа и искат да развиват кариерата си. Освен като източник на информация за пазара на труда и съвети за търсенето на работа, сайтът ще функционира и като интерактивно пространство с разнообразни упражнения за самооценка. Търсещите работа ще могат да обменят опит помежду си чрез различните дискусионни форуми, да си оказват съдействие и да задават въпроси до Доктор Кариера.
 
Сайтът ще бъде модериран от екип от кариерни консултанти от всяка държава, които помагат на клиентите, търсещи работа. Регистираните потребители ще могат да използват сайта като свое лично пространство в интернет, където да публикуват свое CV, да създадат профил за представяне пред работодателите или свой кариерен блог.
 
Повече информация за проекта: www.onlinejobsearchsupport.net
Изпрати на приятел
 
 
© 2000-2010 ФБО. Всички права запазени.Общи условия