kakvidastanem.bgИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене
 
17:52 23.04.2024
 
Начало
 
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
 
 
 
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
 
 
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
Новини
04.06.2012
 
400 студенти ще могат да проведат едномесечен стаж в централните и местни ведомства в цялата страна през есента
понеделник, 04 юни 2012
 
400 студенти ще могат да придобият професионален опит и умения в едномесечните стажове, които ще се проведат в централните ведомства, както и в областната, общинската и специализираната териториална администрация в цялата страна.
 
Стажантските програми ще се организират като част от проект "Създаване на капацитет за бъдещето – провеждане на студентски стажове в държавната администрация", в който участват Фондация на бизнеса за образованието, JobTiger и специализираната компания за маркетингови изследвания Ноема.
 
Ще бъдат проучени добри практики за провеждане на стажове в България и 6 европейски държави и в 3 институции на Европейския съюз и ще бъде изготвена методология за провеждане на стажове, съобразена със спецификите и нуждите както на различните ведомства, така и на висшите училища и студентите.
 
Стажантските програми ще се проведат през периода септември - декември 2012 г. Конкретните възможности за провеждане на стаж ще бъдат обявени в края на юли на www.JobTiger.bg, какво и в онлайн платформата, която ще бъде специално създадена по проекта.
 
За повече информация: staj@jobtiger.bg

За възможностите за реализация на младите хора в държавната администрация можете да прочетете във в-к Капитал.  
 
Изпрати на приятел
 
 
© 2000-2020 ФБО. Всички права запазени.Общи условия