kakvidastanem.bgИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене в професии
 
16:35 26.04.2024назад
 
Начало
 
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
 
 
 
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
 
 
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
Описание на професия
Посетена: 3448   
Помощник-готвач
Извършва подготвителни работи в кухнята на ресторанта или заведението за хранене
Задължения, характеризиращи длъжността:
Извършва първичната обработка на продуктите, предназначени за производството на отделните ястия. Почиства и нарязва ръчно или машинно зеленчуци, размразява месо и риба и извършва първична обработка на субпродукти. Грижи се за съхранение на продуктите, полуфабрикатите и готовата продукция, съгласно технологическите и санитарни изисквания. Извършва хигиенни операции по поддържане на работното място.
Образование:
Свидетелство за издържан курс за готвачи или средно образование по технология на храненето.
Потенциални работодатели:
Всички ресторанти, заведения за хранене, барове и клубове
 
Назад
 
 
© 2000-2020 ФБО. Всички права запазени.Общи условия