ИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене в специалности на университет
09:33 27.04.2024
Начало
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
Специалности на университет
Университет:
Университет по хранителни технологии - Пловдив
37
специалности
1
2
3
4
10 реда
15 реда
20 реда
25 реда
30 реда
Име
Степен
Форма
Професии
Анализ и контрол на хранителните продукти
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарски изделия
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Технология на виното и пивото
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Консервиране и хладилна технология
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
1
Технология на тютюна и тютюневите изделия
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Технология на мляко и млечни продукти
Степени:
Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Технология на продуктите от месо, риба и яйца
Степени:
Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
2
Биотехнология
Степени:
Бакалавър, Магистър
Форми:
редовна, задочна
Професии:
4
37
специалности
1
2
3
4
10 реда
15 реда
20 реда
25 реда
30 реда
© 2000-2020 ФБО. Всички права запазени.
Общи условия