kakvidastanem.bgИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене в специалности
 
21:04 02.03.2024назад
 
Начало
 
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
 
 
 
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
 
 
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
Описание на специалност
Посетена: 54282    Професии: 7
Маркетинг
Университет:Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг - София
Образователни степени и форми на обучение:
СтепенФормаДържавна поръчкаПриемТакса за кандидастванеТакса за обучениеЦени на учебнициСеместриПериод
Специалистредовна  15,004170,00 63,0
задочна  15,003240,00 63,0
Прием:
Колежът предлага съвременни форми на обучение, подходящи за студенти с различен профил и свободно време – редовна, задочно-традиционна и задочно-алтернативна /съботно-неделна/ форми на обучение. В трите форми на обучение ежегодно се обучават 1300 студенти. Кандидат-студентската кампания стартира на 15 юли. Кандидат-студентските изпити са на 1, 2 и 3 септември. Кандидатите полагат два теста – за установяване нивото на общообразователната подготовка и по английски език, който не е балообразуващ. Кандидатите се явяват и на интервю. Необходимите за кандидатстване документи са копия от диплом за завършено средно образование и акт за раждане. Необходими са паспортни и адресни данни на кандидата, както и две цветни снимки.
Учебници:
Колежът предлага на своите студенти богата библиотека, където могат да ползват всички необходими учебници и допълнителна литература.
Стажове:
Верен на практическата си ориентация, Колежът организира стажове при работодатели, чийто предмет на дейност е близък до изучаваните дисциплини, както и задължителни учебни практики зад граница, където студентите на място изучават и изследват особеностите на пазара и търговското предлагане.
 
Назад Универистет Професии
 
 
© 2000-2020 ФБО. Всички права запазени.Общи условия