kakvidastanem.bgИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене в професии
 
18:03 20.07.2024назад
 
Начало
 
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
 
 
 
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
 
 
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
Описание на професия
Посетена: 9906   
Специалист организиране на събития и пресконференции
Участва в планирането, организирането и провеждането на вътрешнофирмени събития, проекти и дейности, на събития с обществен характер.Договаря условията за провеждането на събитията и конференциите.
Задължения, характеризиращи длъжността:

Участва в планирането, организирането и провеждането на вътрешнофирмени събития, проекти и дейности, на събития с обществен характер.

Договаря условията за провеждането на събитията и конференциите.

Участва в бюджетирането на събитията.

Работи с клиенти, доставчици, дизайнери и ИТ специалисти в случаите, когато събитието е съпроводено с организиране на уеб страница. Участва в планирането и креативното разработване на маркетинговите кампании, планирането на реклами, текстове и други необходими за провеждането на събитията материали, свързани с брандиране и налагане на събитието на пазара.

Държи постоянна връзка с текущи и потенциални клиенти по телефон, имейл или в срещи, с цел подобряване качеството на услугите.

Има организаторски качества и умения да действа в непредвидени ситуации.

Образование:
Висше образование или средно-специално са предимство. Добра обща култура и поглед върху социалния и икономическия живот.
Потенциални работодатели:
Организатори на събития, конференции, големи компании, рекламни компании, университети и други учебни институции, политически партии и организации, в туристическия бранш, панаирни изложения и др.
 
Назад
 
 
© 2000-2020 ФБО. Всички права запазени.Общи условия