kakvidastanem.bgИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене в университети
 
06:33 20.06.2024
 
Начало
 
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
 
 
 
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
 
 
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
Описание на университет
ВУЗ
Регион: София    Посетен: 149875    Специалности: 27    Професии: 7
Медицински университет - София
Контакти:
Адрес:София 1431, бул. "Акад. Иван Гешов" 15
Телефон:02/9531174
Лице за контакт:Люба Кирилова
web адрес:mu-sofia.bg
Обща информация:
Медицинският университет – едно от най-големите и най-авторитетните лечебни, образователни и научни средища на българската и европейската медицинска наука. Дългогодишните традиции на Медицинския университет и неговите преподаватели и студенти го водят към мястото, което той заслужава сред европейските медицински университети.

МУ в София заема уникално място в българската образователна система. В него високото качество на преподаване, постиженията в изследователската, лечебната работа и публичните дейности са интегрирани с цел МУ да е новаторски и реагиращ на нуждите обществен ресурс. Университетът се стреми към регионално лидерство чрез увеличаващо се качество на преподаване в среда на международно признати изследователски резултат.

МУ подготвя студентите си за работа в силно конкурентна среда, в която качеството е решаващ фактор за успех. В същото време МУ се стреми да развива у студентите толерантност, учение да работят в екип, отговорност, автономност, способност свободно да преценяват и вземат решения. По такъв начин МУ се стреми да отговаря на нарастващите обществени нужди.
 
Назад Специалности Професии
 
 
© 2000-2020 ФБО. Всички права запазени.Общи условия