kakvidastanem.bgИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене в университети
 
05:25 14.06.2024назад
 
Начало
 
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
 
 
 
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
 
 
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
Описание на университет
Колеж/Полувисше учебно заведение
Регион: София    Посетен: 168505    Специалности: 5    Професии: 7
Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг - София
Контакти:
Адрес:София 1612, бул. "Цар Борис II"I 126
Телефон:02/8567082; 02/4456148
Факс:02/445614
Електронна поща:info@mtmcollege.bg
web адрес:www.mtmcollege.org
Обща информация:
Колежът по мениджмънт, търговия и маркетинг – София е създаден преди петнадесет години като частно висше училище с практическа насоченост. През 1993 г. по силата на междуправителствено споразумение, Колежът успешно възприема съвременни образователни модели от водещи бизнес колежи в Кралство Дания, поради което получава популярното наименование Българо-датски колеж.

Днес Колежът се ползва с авторитета на привлекателен европейски образователен център, осигуряващ високо качество на обучението. Обучилите се при нас студенти намират бърза и ефективна реализация на пазара на труда, правят добра кариера в държавната и фирмената администрация, много от тях развиват успешен частен бизнес.

С Решение на Акредитационния съвет на Националната агенция за оценяване и акредитация от 2006 г., Колежът получи акредитация за срок от 6 години с обща оценка по държавните критерии „добра”.

Колежът е сертифициран по ISO 9001:2000 от BVQI с акредитация на UKAS /United Kingdon/ и ANAB /USA/.
В Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг се обучават студенти по специалността „Маркетинг” в образователно-квалификационна степен „професионален бакалавър” и професионална квалификация „икономист”. Тук се подготвят специалисти в областта на търговията, международния бизнес и маркетинга, които могат да се справят с проблемите на стопанския живот в страната и на световните пазари. Колежът осигурява условия за продължаване на образованието на студентите в образователна степен „магистър”.
Допълнителна информация:
Колежът по мениджмънт, търговия и маркетинг разполага със собствена сграда и отлична учебно-материална база в престижен квартал на столицата. На разположение на студентите са 20 отлично оборудвани аудитории, специализирани кабинети по информатика и осигурен свободен достъп до интернет, езикови кабинети, библиотека, Център по проектен мениджмънт и предприемачество, в който се осъществява проектно базирано обучение по предприемачество.
В Центъра за оценяване и кариерно развитие студентите получават професионални консултации за развитието на своята кариера, посещават безплатни за тях майсторски класове, посветени на актуални знания и умения в сферата на мениджмънта и маркетинга.
Девизът на Колежа „Не за училището – за живота учим” отразява политиката ни за успешна реализация на студентите в професионалния живот.
 
Назад Специалности Професии
 
 
© 2000-2020 ФБО. Всички права запазени.Общи условия